Vissza a szürke hétköznapokhoz!

Zsákomban a rákom. Napló a népszerű betegségről, saját szemüvegen át nézve.

Hivatalos Facebook oldal

15 perc hírnév - Médiatár

 

Házipatika interjú: klikk

 

Utolsó kommentek

  • Altezza: @ymel: Köszi, a létszámot tekintve asszem megvagyok. Épp tegnap írtam új eseményekről az oldal facebook lapján. (2021.10.16. 16:02) Szervusztok, pajtikák
  • ymel: Na mi ujsag? Jol vagy a vizsgalatok utan? Kicsit kerestem Kemeny Henrikrol anyagot, es feldobta a blogod. Remelem, elsz es virulsz. (2021.10.14. 17:46) Szervusztok, pajtikák
  • Le a spammerekkel: Az a hajráfradi nálam kiverte a biztosítékot. :D Bocs, fogalmam sincs, miről van szó, mobilos nézetben meg semmi más nem látszik, csak a poszt... (2018.09.30. 16:40) Nekrológ
  • Memento Mori: @Altezza: Hurrá! ;-) (2018.04.22. 19:54) Ránc
  • Altezza: @murray: Sorry, hogy nem valami tréfásabb bejegyzéssel kellett szembesülnöd. :-D Ha ez vigasztal, akkor (kipp-kopp), asszem letudtam a posztban szereplő depressziós, pánikrohamos dolgot. ;-) (2018.04.07. 19:58) Ránc
  • Utolsó 20

Facebook Activity Feed

Facebook Activity Feed

Bejegyzések

Csupa erő, csupa izom: egész nap tápszert iszom

2012.05.22. 18:57 :: Altezza

Tegnap elkezdtem eltüntetni a műtétig elfogyasztandó tápszert. Szinte érzem, ahogy az erő átjárja a testem, ahogy lassan, de biztosan felhalmozódik bennem az energia. Meg a zsír.

A készítményhez kétféle ízben jutottam hozzá. A korábban már említett csokoládé, illetve erdei gyümölcs ízesítésben. Nem mondom, hogy ihatatlanok, de nyilvánvaló, hogy a gyártó nem törekszik Michelin csillagokra. Sokat elmond a termékről, hogy az erdei gyümölcs ízű készítmény összetevői között nem, hogy az erdő vagy a gyümölcs szavak nem szerepelnek, de még az aroma szó is kimaradt a felsorolásból. Ez kérem színtiszta kémia. Gyártja a Tiszai Vegyi Kombinát.
Ha a gyümölcsöket ki is spórolták belőle, a kalóriával nem bántak szűkmarkúan. Alig kezdtem el iszogatni, de máris úgy érzem magam, mint Hihetetlen Hulk. Bár ez a külsőmön továbbra sem látszik meg. Sőt, azt hiszem a jövőben egyre kevésbé fog, így továbbra is ki leszek téve annak, hogy a gyerekért menet az óvodában belém kötnek majd a középsősök. Hacsak nem hagyok fel a normál táplálkozással az energiabombák mellett.
Ennyi fehérjére, amit velem megitatnak, talán csak egy élsportólnak van szüksége. Ha kicsit elbambulok a műtét után, akkor egy-kettő a londoni Olimpia egyik startvonalánál találom magam, a lelátón pedig az orvosok vizslatják majd teremtményüket.
A rám váró műtét egyetlen pozitívumaként (na jó, a ráktalanítás mellett), a gyári súlyom visszanyerése lebegett a szemem előtt. Órákat tudtam arról fantáziálni, hogy ismét rám jönnek majd a karcsúsított ingeim, vagy egynémely régebbi nadrágom. Most mégis kezd gyanússá válni a dolog, hogy a műtét után annak is örülhetek majd, ha a jelenlegi ruháim jók lesznek majd rám. Mert, hogy ezektől a tápszerektől fogyni nem fogok, az eléggé biztosnak látszik. Milyen jól fogok majd mutatni a ruhásszekrény előtt, azt nyivákolva, hogy "Nincs egy rongyom, amit felvehetnék!".

Fenti aggodalmaimat leszámítva továbbra is kifogástalanul érzem magam, csak a szokásos, műtéttel kapcsolatos félelmeimmel kell bajlódnom. Bár talán-talán, mintha jobban kezdenék megbarátkozni a dologgal. Túlzás lenne azt állítani, hogy eufóriában várom az első bemetszést, de valamivel jobban elfogadtam a tényt.
Hátradőlni azért még nem kell, az elkövetkezendő időben még simán kiköthetek egy gumírozott falú helyiségben.
Bár ha szófogadó módon felitatom a szervezetemmel a napi két kalóriabombát, akkor akár if várának sziklafalú tömlöcébe is vethetnek, arról is lepattanok majd.

Talán el kellene kezdenem gyúrni, hogy értelmet nyerjen az a sok beépített fehérje, így akár két legyet is üthetnék egy csapásra: életemben először izmok borítanák a testemet, és ha belezöldülök az erőlködésbe, akkor tényleg én lehetnék Hulk.

Szólj hozzá!

Címkék: énblog élet vicc rák egészség olimpia zsír műtét vastagbélrák végbélrák Egészségügy

A bejegyzés trackback címe:

https://altezza.blog.hu/api/trackback/id/tr444531920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása