Vissza a szürke hétköznapokhoz!

Zsákomban a rákom. Napló a népszerű betegségről, saját szemüvegen át nézve.

Hivatalos Facebook oldal

15 perc hírnév - Médiatár

 

Házipatika interjú: klikk

 

Utolsó kommentek

  • Altezza: @ymel: Köszi, a létszámot tekintve asszem megvagyok. Épp tegnap írtam új eseményekről az oldal facebook lapján. (2021.10.16. 16:02) Szervusztok, pajtikák
  • ymel: Na mi ujsag? Jol vagy a vizsgalatok utan? Kicsit kerestem Kemeny Henrikrol anyagot, es feldobta a blogod. Remelem, elsz es virulsz. (2021.10.14. 17:46) Szervusztok, pajtikák
  • Le a spammerekkel: Az a hajráfradi nálam kiverte a biztosítékot. :D Bocs, fogalmam sincs, miről van szó, mobilos nézetben meg semmi más nem látszik, csak a poszt... (2018.09.30. 16:40) Nekrológ
  • Memento Mori: @Altezza: Hurrá! ;-) (2018.04.22. 19:54) Ránc
  • Altezza: @murray: Sorry, hogy nem valami tréfásabb bejegyzéssel kellett szembesülnöd. :-D Ha ez vigasztal, akkor (kipp-kopp), asszem letudtam a posztban szereplő depressziós, pánikrohamos dolgot. ;-) (2018.04.07. 19:58) Ránc
  • Utolsó 20

Facebook Activity Feed

Facebook Activity Feed

Bejegyzések

Reggeli torna

2012.06.02. 22:38 :: Altezza

Ma megtört a jég, ugyanis eljött az első pillanat, amikor teljes mellszélességgel a műtét mellett voltam. Ez a pillanat egyébként körülbelül két órán át tartott.

Történt ugyanis, hogy a szombaton amúgy megszokott, késői reggeli után nem tudtam nem elfogadni azt a meghívást, amit lakásunk legkisebb helyisége adott. A helyiség semmivel sem otthonosabb, mint az ingatlan többi része, mégsem tudtam otthagyni. Olyan alhasi görcseim voltak, mint talán még sosem. A fájdalom olyan pozitúrákra késztetett, amelyek egy kínai artistának is a becsületére váltak volna. Ráadásul a mutatvány semmilyen eredménnyel nem járt. Sem a görcsre nem hatott, sem a Csatornázási Műveknek nem tudott munkát adni. Folyamatosan éreztem, hogy jönne a szállítmány, de valahogy nem találja a kijáratot az alagútból, döngeti a falakat, tolat össze-vissza, de a kalapos sofőr csak nem bír rátalálni a helyes ösvényre. Annyira megviselt a dolog, hogy február közepe óta most először vágytam jobban egy szikére, mint bármi másra. Komolyan felmerült bennem, hogy a görcsök okozta mozdulatsort megpróbálom úgy koordinálni, hogy eljussak a konyháig, ahol aztán valamelyik életlen késünkkel levezetem a műtétet.
A görcs szemmel láthatóan jól szórakozott azon, hogy erőtlenségemben egy bárszékre kellett borulnom a wc-n ülve, mert szinte pillanatokat sem hagyott a pihenésre. A nagy mulatásban aztán vélhetően nevetőgörcsöt kapott, mert elég gyorsan enyhült, időt adva arra, hogy eljussak az ágyig, ahol lecserélhettem személyét egy álommanóra.
Ébredés után aztán mintha misem történt volna, néhány perc alatt végeztem a délelőttre szánt munkával.
Azóta semmi.

Őszintén szólva nem igazán tudom hova tenni a dolgot. Eddig semmi előjele nem volt annak, hogy a rákos rész ismét munkába állna. Próbálnék arra gyanakodni, hogy valami étel űzött velem tréfát, de ez csak akkor lehet biztos, ha a jövőben nem alternatív tornagyakorlatok elvégzésre használom majd a mellékhelyiséget. Meglátjuk.

Egyéb hírek egyelőre nincsenek. Igyekszem kordában tartani a tömeggyarapodásomat, így egyelőre nem kell új ruhákat beszereznem. Illetve néhány pizsamára talán majd szükségem lesz, mert abban eléggé biztos vagyok, hogy az itthoni alváshoz használt öltözetem a kórházban nem lesz majd teljesen szalonképes. Ugyanis éjszaka maximum egy póló szokott rajtam lenni.
A hírre gondolom most majd hölgy Olvasók ezrei jönnek tűzbe, de még miattuk sem tehetek kivételt, azaz nem fogom fényképekkel illusztrálni a blogot.

Remélem, ez nem okoz majd túl nagy feszültséget bennük. Ha mégis, akkor javaslom a reggeli tornát, mert amint azt fent olvashatták, remekül lefárasztja az embert.

3 komment

Címkék: énblog élet vicc alvás rák egészség torna műtét vastagbélrák végbélrák belezés Egészségügy

A bejegyzés trackback címe:

https://altezza.blog.hu/api/trackback/id/tr704561863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Altezza 2012.06.04. 17:54:15

@felmary:
A képek alapján nekem ez inkább valami antigravitációs gyakorlatnak tűnik, nem jógának.
Mondjuk a háromszögállás jól jöhet az autópályán, ha defektet kapok. Bár nehéz egyszerre 100 méterrel az autó mögött állni és kereket is cserélni.
:-)

Azért persze köszönöm! Ha sikerrel veszem a rám váró akadályokat, akkor az esetleges életmódváltásnál ezt is felveszem a listára.
Már csak egy mediterrán házat kell valami őshonos helyen találnom, ahol mindezt kivitelezhetem.

BonFire 2013.05.09. 17:58:13

Tudom,hogy nem éppen aktuális a cikk, de most jutottam idáig.

Szóval. Én is ittam ezeket a szar tápokat. Kétfélét is. Az egyik a Nutrison Powder nevű, por alakú izé volt, amit joghurtba, főzelékbe kellett keverni. Nem volt jó, mert iszonyatosan görcsölt tőle a belem, puffadtam, majd' beledöglöttem. Így mellőztem.

Utána írták fel a Nutridrinket. Az nekem olyan tömény volt, hogy egész nap nem bírtam egy üveggel meginni belőle. Ráadásul azt a kevés étvágyamat is elvette, ami lett volna, e mellett égett tőle a gyomrom, émelyegtem, böfögtem, jött a savam ezerrel. Így ezt is mellőztem. Visszatértem a diétás, zsírmentes étrendemhez, és egy év alatt visszaszedtem a ledobott 10 kilómat tápszer nélkül.

Nekem csak kárt csinált. Azért írtam le, hogy ha esetleg még valaki nem próbálta, és olvassa, az tudja, hogy nem mindenki tudja ezeket megemészteni.

Szerintem a te bélgörcseidbe is közrejátszott a Nutridrink.
süti beállítások módosítása