Vissza a szürke hétköznapokhoz!

Zsákomban a rákom. Napló a népszerű betegségről, saját szemüvegen át nézve.

Hivatalos Facebook oldal

15 perc hírnév - Médiatár

 

Házipatika interjú: klikk

 

Utolsó kommentek

  • Altezza: @ymel: Köszi, a létszámot tekintve asszem megvagyok. Épp tegnap írtam új eseményekről az oldal facebook lapján. (2021.10.16. 16:02) Szervusztok, pajtikák
  • ymel: Na mi ujsag? Jol vagy a vizsgalatok utan? Kicsit kerestem Kemeny Henrikrol anyagot, es feldobta a blogod. Remelem, elsz es virulsz. (2021.10.14. 17:46) Szervusztok, pajtikák
  • Le a spammerekkel: Az a hajráfradi nálam kiverte a biztosítékot. :D Bocs, fogalmam sincs, miről van szó, mobilos nézetben meg semmi más nem látszik, csak a poszt... (2018.09.30. 16:40) Nekrológ
  • Memento Mori: @Altezza: Hurrá! ;-) (2018.04.22. 19:54) Ránc
  • Altezza: @murray: Sorry, hogy nem valami tréfásabb bejegyzéssel kellett szembesülnöd. :-D Ha ez vigasztal, akkor (kipp-kopp), asszem letudtam a posztban szereplő depressziós, pánikrohamos dolgot. ;-) (2018.04.07. 19:58) Ránc
  • Utolsó 20

Facebook Activity Feed

Facebook Activity Feed

Bejegyzések

A magam örömére

2012.04.04. 18:11 :: Altezza

Mivel a kezeléseken jelenlévőktől nem sok szórakoztatáshoz jutottam eddig, kénytelen voltam magamat szórakoztatni. Igaz, segédeszközökkel. A félreértések elkerülése végett közlöm, hogy ezek a segédeszközök nem azok a segédeszközök. Azokban lemerült az elem.

Kemóra kötve viszonylag korlátozott az ember cselekvőképessége, így tengózni, tollasozni vagy bográcsgulyást készíteni szinte egyáltalán nem lehet közben. Jobb híján marad a beszélgetés, az olvasás vagy mint esetemben, a filmnézés. Ellentétben minden híreszteléssel, igenis szeretem az embereket. Úgy 1-1,5 percig. Utána rám tör az unalom. Olvasni meg inkább kádban, vagy itt-ott fekve szeretek.
Még jó, hogy a technika hétmérföldes csizmájának útjába nem áll a rák, így léteznek különféle hordozható ketyerék, amin akár filmet is lehet nézni. És milyen filmet nézek egy kemoterápián? A The Walking Dead című zombis sorozatot.
Ezt azért tessék egy kicsit ízlelgetni.
Szerencsére az elmúlt 1,5 hétben csak sugárkezelésre kell járnom, ott meg nem kell annyit várni, hogy érdemes legyen belekezdni valamilyen filmbe, sorozatba. Már csak azért sem, mert akkor még nehezebben lehetne mosolyra deríteni az embereket. Úgy csak egy lennék a leszegett fejjel ücsörgők között, igaz, az én fejem egy kijelzőt bámulna.
Ha már szóba került a dolog: továbbra is furcsán néz rám a személyzet, bár 1-2 napja, mintha látni vélnék némi mosolyt a szájak szegletében. Igaz, lassan tényleg Alfonzói szintre kell jutnom a helyzetkomikumokban. De nem adom fel! Már készülök egy zanzásított szerzői estre, ahol a rendelkezésemre álló 1,5 percben megpróbálom a lehetetlent: igazi mosolyra fakasztani az ott dolgozókat. Mission: Impossible?

No de elég a nyafogásból, koncentráljunk a rákra. Ami nem is olyan könnyű akkor, mikor továbbra is hétköznapian érzem magam. Akkor inkább mégis hagyjuk. Amúgy ma szerda van: foci nap. Hmmm... Ez a bejegyzés amúgy is a szórakozásról szól.

UPDATE: Voltam focizni. Nem bántam meg. Csak az orrom egy kicsit.

4 komment

Címkék: énblog élet vicc foci rák egészség vastagbélrák végbélrák Egészségügy

A bejegyzés trackback címe:

https://altezza.blog.hu/api/trackback/id/tr934363299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felmary 2012.04.05. 13:05:17

Szia!
Idetévedtem, és úgy érzem, nem mehetek el melletted szó nélkül.
(Most csak egyetértő kommentet lehet írni? Nem mintha nem értenék egyet, csak kérdezem.)
Nem vagyok érintett, de nagyon tetszik a hozzáállásod. Csak ennyit akartam mondani.
Ha nem bánod, visszajönnék még párszor. Nem katasztrófa-turizmus, nem sajnálkozás miatt, csak érdekel, mi van Veled.

Altezza 2012.04.05. 13:35:22

Szia!
Üdv a fedélzeten!

Bármilyen kommentet lehet írni. A trollkodást próbálnám kerüli.

Jöhetsz bármikor, ha előre szólsz, lesz pogácsa is.
:-)

MiCKEY 2012.04.06. 14:42:37

A "The Walking Dead" valóban irónikus, de biztos jó hangosan nézném a hörgős részeket.

(Milyen pogácsa lesz?)

Altezza 2012.04.06. 14:57:13

@MiCKEY:
Hamuban sült.
:-)

Hörgés nem tűnne fel senkinek. Ilyen helyeken ez háttérzaj.
süti beállítások módosítása