Vissza a szürke hétköznapokhoz!

Zsákomban a rákom. Napló a népszerű betegségről, saját szemüvegen át nézve.

Hivatalos Facebook oldal

15 perc hírnév - Médiatár

 

Házipatika interjú: klikk

 

Utolsó kommentek

  • Altezza: @ymel: Köszi, a létszámot tekintve asszem megvagyok. Épp tegnap írtam új eseményekről az oldal facebook lapján. (2021.10.16. 16:02) Szervusztok, pajtikák
  • ymel: Na mi ujsag? Jol vagy a vizsgalatok utan? Kicsit kerestem Kemeny Henrikrol anyagot, es feldobta a blogod. Remelem, elsz es virulsz. (2021.10.14. 17:46) Szervusztok, pajtikák
  • Le a spammerekkel: Az a hajráfradi nálam kiverte a biztosítékot. :D Bocs, fogalmam sincs, miről van szó, mobilos nézetben meg semmi más nem látszik, csak a poszt... (2018.09.30. 16:40) Nekrológ
  • Memento Mori: @Altezza: Hurrá! ;-) (2018.04.22. 19:54) Ránc
  • Altezza: @murray: Sorry, hogy nem valami tréfásabb bejegyzéssel kellett szembesülnöd. :-D Ha ez vigasztal, akkor (kipp-kopp), asszem letudtam a posztban szereplő depressziós, pánikrohamos dolgot. ;-) (2018.04.07. 19:58) Ránc
  • Utolsó 20

Facebook Activity Feed

Facebook Activity Feed

Bejegyzések

Utolsó vacsora

2012.06.08. 22:43 :: Altezza

Ez jutott ma eszembe. Mármint, hogy adjak-e valamilyen búcsúvacsorát a kivégzésre ítélt bélszakasznak az eltávolítás előtt? Kaphatna mondjuk egy kis marhahúst vadasan, zsemlyegombóccal.

Gyerekkorom kedvenc étele volt. Igaz, itthon inkább tésztával készült. Azt hiszem, ez az étel volt az alapja az egyszálbél gyerekből történő pocakos felnőtté válásomnak. Ezzel az étellel csak az a baj, hogy sajnos már nincs, aki pontosan úgy készítse el, mint gyerekkoromban. Más, számomra oly közelálló étel meg nem jut az eszembe.
Így aztán valószínűleg marad majd egy teljesen átlagos étkezés. Igaz, ha arra gondolok, hogy mire az érintett szakaszhoz ér a tápanyag, már erős átalakuláson megy át, akkor tulajdonképpen mindegy is, hogy mit eszek. Szegény 5 centiméteres szakasznak már csak a sz*r jut. És az általános helyzete sem mondható sokkal jobbnak.
Ezt a sorsot talán már Ő is elfogadni látszik, mert kedd reggel óta nem volt több kukaborogatással, kirakatfosztogatással járó lázadása. Már nem görcsöl rajta.
Mondanom sem kell, ez a fejemnek is jót tett. Ma reggel tudtam le a műtét előtti vizsgálatok első felét, és sem útközben, sem ott nem volt bennem feszültség, izgalom. Volt vérvétel, mellkasröntgen és EKG, valamint egy meglepetésszerű vizeletminta adás. Kezdik túlzásba vinni a dopping ellenőrzést. Kész olimpikonnak éreztem magam. Ezt az érzést erősítette a le-föl mászkálás a Kútvölgyi kórház járóbeteg rendelőjében. Ahol, ha eltekintünk az épület és a berendezések múzeumi jellegétől, akkor egészen kifogástalan kiszolgálásban volt részem. Nahát.
Az első rész tehát kipipálva.
Hétfőn jöhet a randevú az altatóorvossal. Kíváncsi vagyok, milyen mesét javasol majd? Az vajon mennyire zavarhatja majd a sebészt, hogy hason szoktam aludni? Plusz ott van még a perpetuum mobile jellegű állandó pozícióváltás...Biztosan népszerű leszek majd.

További hír a házam tájáról, hogy egyelőre megtorpanni látszik testem tömegvonzása. Az első hetek nagy lendülete után most stagnál a súlyom, ami részben az odafigyelésnek, részben pedig a feledékenységnek köszönhető. Ugyanis rendszeresen elfelejtem iszogatni az amúgy kisebb települések energiaigényét is fedező fehérjebombát. Kinyitom, iszom belőle egy kicsit, berakom a hűtőbe és ott marad. Hibernálom az utókor számára. Jöhet az atomháború, az ország tápanyagszükséglete biztosítva van a hűtőszekrényünkben.

Mi vagyunk a kiválasztott nép, én pedig a megváltó, aki egy egyszerű halnál sokkal táplálóbb étket biztosít. Belezés előtti utolsó vacsorám akár meg is festhető. A 12 apostoltól viszont eltekintek. Nincs annyi tányérunk.


Szólj hozzá!

Címkék: énblog élet vicc alvás rák egészség olimpia vacsora műtét centi vastagbélrák végbélrák belezés Egészségügy

A bejegyzés trackback címe:

https://altezza.blog.hu/api/trackback/id/tr884574342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása