Vissza a szürke hétköznapokhoz!

Zsákomban a rákom. Napló a népszerű betegségről, saját szemüvegen át nézve.

Hivatalos Facebook oldal

15 perc hírnév - Médiatár

 

Házipatika interjú: klikk

 

Utolsó kommentek

  • Altezza: @ymel: Köszi, a létszámot tekintve asszem megvagyok. Épp tegnap írtam új eseményekről az oldal facebook lapján. (2021.10.16. 16:02) Szervusztok, pajtikák
  • ymel: Na mi ujsag? Jol vagy a vizsgalatok utan? Kicsit kerestem Kemeny Henrikrol anyagot, es feldobta a blogod. Remelem, elsz es virulsz. (2021.10.14. 17:46) Szervusztok, pajtikák
  • Le a spammerekkel: Az a hajráfradi nálam kiverte a biztosítékot. :D Bocs, fogalmam sincs, miről van szó, mobilos nézetben meg semmi más nem látszik, csak a poszt... (2018.09.30. 16:40) Nekrológ
  • Memento Mori: @Altezza: Hurrá! ;-) (2018.04.22. 19:54) Ránc
  • Altezza: @murray: Sorry, hogy nem valami tréfásabb bejegyzéssel kellett szembesülnöd. :-D Ha ez vigasztal, akkor (kipp-kopp), asszem letudtam a posztban szereplő depressziós, pánikrohamos dolgot. ;-) (2018.04.07. 19:58) Ránc
  • Utolsó 20

Facebook Activity Feed

Facebook Activity Feed

Bejegyzések

Kisgömböc

2012.05.30. 13:59 :: Altezza

Legutóbb arról nyavalyogtam, hogy az energiakoktél kezdi átvenni az uralmat a testem felett, legalábbis, ami annak alakját illeti. Egyelőre magamra maradtam a félelmeimmel és a kilóimmal.

Utóbbi gyarapodása persze hamarosan kihatással lesz majd a bolygó többi lakosára is, mert a jelenlegi ütem szerint haladva a saját sűrűségem heteken belül megegyezik majd Kína teljes népsűrűségével. Beterítem majd az egész országot, így aztán majd dobálhatom a pénzt az összes parkolóórába, csoportos kedvezményre pedig biztosan nem számíthatok majd.
És ahogy azt írtam, ez csak engem aggaszt, mivel a sebész asszisztensével történt telefonbeszélgetésen nem, hogy nem aggódtak a térfogat növekedésem miatt, de még biztattak is, hogy csak így tovább, kell a fehérje a szervezetnek. Lehet benne valami, mert a testem szemmel láthatóan ragaszkodik minden cseppjéhez. Úgy tűnik, az orvostudomány nem csak egyszerű páciensekkel, de zsírlabdákkal is remekül elboldogul. Azon sem lepődnék meg, ha a műtét után tele lennék kék-zöld foltokkal, mert az altatásom után kiadnának bérbe épületbontó golyónak.

Vészesen közeledik a műtét dátuma, így a jövő hét péntekén már mehetek is az első hozzá tartozó labor, röntgen és egyéb vizsgálatokra. A rákövetkező hétfőn pedig irány az altatóorvos és a sebészet, ahol megbeszéljük majd, hogy pontosan mikorra guruljak oda a műtét napján.
Más tennivalóm addig nincs. Pedig szívesen tennék az egészre...

Addig majd elütöm az időt a blog utolsó bejegyzésének megírásával, amit időzítve aktiválok majd. Ha esetleg félresikerülne a béltelenítés, akkor sem marad majd senki The End felirat nélkül.
Ugye milyen előrelátó és gondoskodó vagyok?

Gondoskodnom persze nem csak az olvasókról kell majd, hanem az egészségügyi dolgozók bérkiegészítésének előteremtéséről is. A folyamat végére azt hiszem összejön majd a kiadási oldalon egy használt autó árának összege.
A fenti kiadást azonban nem hálapénznek szánom, hanem motivációnak. Ugyanis azt gondolom, hogy utólag már kár pénzt adni, mert köszönetnek ugyan jó, de a kezelés alatti figyelmet azzal már nem tudjuk befolyásolni. Amennyiben viszont előre adjuk oda a kigondolt, visszavitt üres üvegekből befolyt összeget, akkor talán nagyobb esélyünk van arra, hogy nem a takarítószer raktárban szállásolnak el. Szerencsés esetben akár azt is elérhetjük, hogy a hogylétünk felől érdeklődjenek és ebédre ne használt élelmiszereket kapjunk.
Az előre fizetés persze magában rejti azt a kockázatot, hogy sikertelen beavatkozás esetén hiába fizettünk, de mivel akkor úgy is halott az ember, ez akkor már nem érdekli. Esetleg visszajár kísérteni.

Remélem, a kezelésemben résztvevő személyeket eléggé megrémiszti egy bálnaméretű, lógó belű szellem esetleges felbukkanásának lehetősége, és ennek megelőzését nem egy sámán felfogadásától várják majd..

2 komment

Címkék: énblog élet vicc alvás rák egészség zsír műtét kísértet vastagbélrák végbélrák belezés Egészségügy

A bejegyzés trackback címe:

https://altezza.blog.hu/api/trackback/id/tr724554921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sghu77_ 2012.05.31. 08:28:58

Mivel tudom, hogy nem szeretnéd, hogy más sajnálkozzon rajtad, ezért ezt mondom:

Bár személyesen kevésszer találkoztunk, de nagyon sajnálnám magamat, ha ez többé nem lenne lehetséges, és ha nem olvashatnám a szurkálódós poénjaidat, kommentjeidet nap mint nap. :-)

Szóval gyógyulj meg de ízibe!!! :-))

Most pedig nekiveselkedem a bejegyzéseknek...

Altezza 2012.05.31. 11:14:05

@sghu77_:
Majd igyekszem megfelelni az elvárásoknak.
Jó olvasást!
süti beállítások módosítása