Vissza a szürke hétköznapokhoz!

Zsákomban a rákom. Napló a népszerű betegségről, saját szemüvegen át nézve.

Hivatalos Facebook oldal

15 perc hírnév - Médiatár

 

Házipatika interjú: klikk

 

Utolsó kommentek

  • Altezza: @ymel: Köszi, a létszámot tekintve asszem megvagyok. Épp tegnap írtam új eseményekről az oldal facebook lapján. (2021.10.16. 16:02) Szervusztok, pajtikák
  • ymel: Na mi ujsag? Jol vagy a vizsgalatok utan? Kicsit kerestem Kemeny Henrikrol anyagot, es feldobta a blogod. Remelem, elsz es virulsz. (2021.10.14. 17:46) Szervusztok, pajtikák
  • Le a spammerekkel: Az a hajráfradi nálam kiverte a biztosítékot. :D Bocs, fogalmam sincs, miről van szó, mobilos nézetben meg semmi más nem látszik, csak a poszt... (2018.09.30. 16:40) Nekrológ
  • Memento Mori: @Altezza: Hurrá! ;-) (2018.04.22. 19:54) Ránc
  • Altezza: @murray: Sorry, hogy nem valami tréfásabb bejegyzéssel kellett szembesülnöd. :-D Ha ez vigasztal, akkor (kipp-kopp), asszem letudtam a posztban szereplő depressziós, pánikrohamos dolgot. ;-) (2018.04.07. 19:58) Ránc
  • Utolsó 20

Facebook Activity Feed

Facebook Activity Feed

Bejegyzések

Fogyasztói tájékoztató

2012.09.28. 14:43 :: Altezza

Többször írtam már arról, hogy az elmúlt bő fél év során nem nagyon halmoztak el tájékoztatókkal, ismertetőkkel vagy jó tanácsokkal akár a kezelés(ek), akár az általános életmóddal kapcsolatban. Ennek most vége!

Üdvözöljük a Rákosok világában!

Gratulálunk Önnek abból az alkalomból, hogy ezt a tréfás nevű, de valójában halálosan komoly nyavalyát kezdte el használni! Az alábbiakban röviden összefoglaljuk az Önre váró tortúrákat. Kérjük, olvassa el figyelmesen a tájékoztatót, mert az Ön gyógykezelésének jelentős része épül a természetes szelekció elvére, így minden információra szüksége lesz!

Most, hogy túl van az első megrázkódtatáson, máris továbbiakat biztosítunk Önnek, így ne lepődjön meg azon, ha a korábban megszokotthoz képest sokkal több tűt talál a vénáiban. Ugyancsak részesülni fog azon szolgáltatásainkból, melyek eredményeképpen az Ön teste is alkalmas lesz atomerőművek meghajtására, tekintettel az Önt érő különféle sugárzásokra, melyet rendszeresen biztosítunk majd. Ügyfeleink azonos elbírálás alá esnek, ez alól csak azok jelentenek kivételt, akik feledékenységüknél fogva rendszeresen veszítenek el nagy címletű készpénzt. Természetesen törekszünk arra, hogy minden ügyfelünk azonos kiszolgálásban részesüljön, így örömmel jelenthetjük, hogy az említett feledékenység miatti megkülönböztetés egyre kisebb!user-manual-cartoon3.jpg
Szolgáltatásaink során Ön rengeteg munkatársunkkal fog kapcsolatba kerülni, így szeretnénk felhívni rá a figyelmét, hogy a hazai egészségügy nehéz helyzete miatt ezek a munkatársak nem minden esetben érnek rá Önnel és az Ön kedves hozzátartozóival foglalkozni. Természetesen megtörténhet, hogy segítőkész emberekre talál, de ez ne tévessze meg! Kérjük, ragaszkodjon a minimális információáramláshoz és a TAJ számához, ami alapján azonosítani tudjuk Önt! Bízzon több száz éves tapasztalatunkban és higgyen nekünk, mikor azt mondjuk: az úgy jó, ahogy van!

Az egészségügy területén fontos a higiénia, így kérjük fogadja el azt a tényt, hogy munkatársaink minden olyan esetben gumikesztyűt és/vagy védőruhát viselnek, amikor veszélyben lehet az Ő egészségük vagy ruházatuk tisztasága. A kiemelt fertőzésveszély miatt sajnos nem áll módunkban intézményeink vizesblokkjainak tisztán tartása vagy azok bármilyen fokú karbantartása. Biztosan megérti, hogy ellentétben Önnel, munkatársainkkal hosszú távon tervezünk, amit az is indokol, hogy egyre nehezebb a dolgozói létszám fenntartása alamizsna alapon.
Ugyanezen oknál fogva kérjük, hogy a vizsgálatok, műtétek és a lábadozás ideje alatt ne terheljék kollégáinkat nyöszörgéssel vagy egyéb, fájdalomra utaló magatartással!

Az Ön gyógykezelése hatalmas terhet ró a költségvetésre, elég, ha csak a kemoterápia során Önbe töltött veszélyes hulladék árára vagy a hajhullás okozta samponfelhasználás visszaesése miatti ÁFA kiesésre gondol. Örömmel értesítjük, hogy az egészségügy helyzete még nem annyira rossz, hogy minden forintot megfogjunk, így Önnek egyelőre nem kell befizetnie a fenti okok miatt kiesett összeget a Társadalombiztosítási pénztárba.

Folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásunk színvonalát, de még így is megeshet, hogy Ön semmilyen iránymutatást nem kap majd kollégáinktól. Ne essen kétségbe! Az internet várja Önt, ahol megannyi, egymásnak ellentmondó információt talál majd. Miután azokat végigolvasta, azonnal megérti majd, hogy miért nem adtunk Önnek információt: mi sem tudjuk, mi a jó!

Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunkat a rákkal töltött közös idő alatt! Mielőbbi gyógyulást kívánunk, de ne feledje, ránk mindig számíthat! Négy fő felett csoportos kedvezmény!


Természetesen a helyzet nem ilyen szörnyű. Tényleg le a kalappal a még szakmában dolgozók előtt!

8 komment

Címkék: énblog élet vicc rák egészség műtét vastagbélrák kemoterápia végbélrák kemó Egészségügy

A bejegyzés trackback címe:

https://altezza.blog.hu/api/trackback/id/tr494807966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Anand_ 2012.09.29. 12:42:32

Jajj :DDD

vagyis:
jajj :(((

vagy hát mittomén, összezavartál :-)

Altezza 2012.09.29. 17:14:06

@_Anand_: Lehet benne valami: sehol egy ölelés vagy simi.
:-)

_Anand_ 2012.09.29. 21:02:04

Ááááááá, aztakutyafája, és tényleg :DD
_simi-simi, icipiciölel_

Csibész315 2012.10.01. 13:48:54

Szia!

Az a szomorú, hogy nincs ez annyira eltúlozva.
Ugye most testközelből tudok viszonyítani ebben a témában, hisz a nagypapám nemrég hunyt el daganatos betegségben.
El kell mondjam, az utolsó 3 hétben bizony olyan szinten xartak rá, hogy mi van Vele, hogy az vérlázító!
Ugye Ő már felkelni se tudott az ágyból, de még felülni sem!
Mi ahányszor ott voltunk, mindig hagytunk mellette az ágyban egy 'cumizós' üdítős üvegben vizet..
Volt olyan 'nővér' aki rendre kivette mellőle az ágyból, és mikor mi bementünk, és szóvá tettük ez volt a válasz:
'Meg kell hagyni a betegnek a szabad választás jogát, hogy mikor iszik-eszik'..
Azt mondja meg nekem valaki, hogy egy olyan ember, aki már teljesen beszámíthatatlan, ráadásul nemhogy menni, felülni se tud, annak milyen szabad választása van már?
A nagypapám sírva fakadt, mikor bementünk, és könyörgött, hogy adjunk Neki végre inni, mert hiába kérte, azt a választ kapta: 'Maradjon nyugton, és aludjon!'
Ugyanez a 'nővér' olyan stílust eresztett meg többször is velünk szemben, hogy szívünk szerint elbeszélgettünk volna a főnökével, de ugye amikor az embernek valakije haldoklik, akkor kisebb gondja is nagyobb annál, hogy valami fantom főnök után hajkurásszon.
Úgyhogy véleményem szerint, ezek sajnos legális halálgyárak, főleg az idős embereknél van ez így.

Örülök, hogy Te épségben kijutottál ezeknek a karmaiból, és remélem, még legalább 80-90 évig boldogítod a szeretteidet!

felmary 2012.10.02. 10:39:49

Már bocs, de szerintem ez a véresen komoly valóság. :-(
Amúgy meg, küldd már el ezt az írást a praxis-blogra. A Rákosságot tul.képpen bármilyen más nyavalyával behelyettesítve akármire ráillik a leírás.

Altezza 2012.10.02. 10:55:38

@felmary:
Nyilván ez nem betegségfüggő, hanem az iparág sajátossága.
Reklámozni nem akarom nagyon magam. De ha valaki úgy gondolja, hogy megosztja ezt máshol, ám legyen. ;-)

kosdi 2012.10.02. 13:09:02

Szia, napok óta olvaslak, próbálok regisztrálni - most siker!!!
Drukkolok Nektek! Nagyon.

Lehet, hogy nem ideillő a sztori, de megtörtént (másfél év alatt nagyon-nagyon sok minden megtörtént velünk).
Lányom negyedik kemója után ct. A kórház egyébként is szép parkjában egy külön épületben, nagyon szépen kialakított belső térrel. WC látogatás természetesen nem maradhat el, a helyiség gyönyörű, tágas, szellős, csilli-villi, fényárban úszik, ragyogó tisztaság, kellemes illat - szóval Ajrópa! Ami feltűnő: a toalettpapír-tekercs a gurigán átfűzött spárgával felakasztva, mellette jól olvasható, nagy betűs felhívás a kedves betegekhez: az üres WC-papír gurigát ne dobják ki, ne vigyék el, mert csak annak leadása ellenében igényelhető a Gondnokságon új tekercs WC-papír!
Lányom nevetve, vidáman megjegyezte, hogy "anyukám, te könnyelmű léha módon bedobálod a cserépkályhába, pedig mekkora biztonságot adhatnál itt, a megfelelő helyen!"
Ezért a nevetésért is hálás vagyok, de hát ugye tudjuk, hogy valahol azért ez is komoly probléma...

Altezza 2012.10.02. 14:45:06

@kosdi:
Szia!
Remélem, nem aludtál el túl sokszor a bejegyzéseken!

Nehéz eldöntenem, hogy örüljek, vagy ne, mikor mások hasonló tapasztalatait olvasom.
süti beállítások módosítása